Català Español Deutsch English
Inici Qui som Referències Àrea WebClients
(+34) 93 221 69 53
Demani un pressupost
Traducció
traducció tècnica
traducció jurada
traducció mèdica
traducció de pàgines web
traducció artística
traducció d'e-mails
traducció de software
traducció audiovisual
correcció
outsourcing de traductors
Interpretació
Serveis lingüístics específics
 
Àrea WebClients
Accés directe
Recordar contrasenyaConverteixi's en WebClient. Tot són avantatges.

A Consonant volem premiar els nostres clients habituals i per això hem dissenyat un sistema de gestió dels encàrrecs de traducció que farà que encarregar-nos una traducció resulti molt més fàcil, senzill i avantatjós per als clients registrats com a WebClient.


Quins avantatges tinc com a WebClient?

  • podrà disfrutar de les tarifes especials de WebClient.
  • podrà demanar-nos pressupost i encarregar les seves traduccions a través de la web a qualsevol hora del dia, de forma ràpida i còmoda.
  • podrà consultar a la web l'estat de la seva traducció en qualsevol moment i veure si el seu document s'està traduint, en fase de revisió, o ja està acabat, a punt per descarregar del web.
  • podrà descarregar les seves traduccions i factures directament des del web, a qualsevol ordinador.
  • podrà consultar el seu històric de traduccions, que inclourà el número i la data de cada encàrrec, així com els corresponents arxius amb el pressupost, la factura i el document traduït, que seguiran disponibles per a la seva descàrrega en tot moment.

Com funciona?

Per accedir a l'àrea WebClients únicament haurà de registrar-se com a usuari amb la seva adreça de correu i una contrasenya.

A partir d’aquest moment podrà realitzar totes les gestions relacionades amb la traducció d’un document a través d’una còmoda interfície web. Mitjançant un senzill formulari pot enviar el document a traduir i demanar pressupost. Rebrà un correu electrònic amb el pressupost, que podrà acceptar fent clic sobre un enllaç incorporat al propi missatge.

En tot moment podrà consultar els detalls del procés de traducció en els diversos apartats de l’àrea WebClients. A més, l’informarem puntualment per correu electrònic de cada canvi en l’estat de la traducció. Al final rebrà un missatge amb les dades per efectuar el pagament a través de PayPal (si no és client d’aquest servei, pot pagar amb VISA) i, a continuació, podrà descarregar la traducció directament de l’àrea WebClients.

A l’apartat Veure històric de les meves traduccions es poden consultar les dades de les traduccions i els pressupostos anteriors.


Nota Legal | Termes i Condicions | Contacta | Mapa Web