Català Español Deutsch English
Inici Qui som Referències Àrea WebClients
(+34) 93 221 69 53
Demani un pressupost
Traducció
traducció tècnica
traducció jurada
traducció mèdica
traducció de pàgines web
traducció artística
traducció d'e-mails
traducció de software
traducció audiovisual
correcció
outsourcing de traductors
Interpretació
Serveis lingüístics específics
 
Àrea WebClients
Accés directe
Recordar contrasenya

Nota legal

Esteu visitant el lloc web de CONSONANT translation & internationalisation S.L., societat mercantil amb domicili social a Barcelona, c/ Doctor Trueta 19, 1er, 2a, 08010, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 36952, foli 214, full B-292918 i amb CIF: B-63636880. 

Aquest lloc té com finalitat donar a conèixer CONSONANT S.L., les activitats que realitza i els serveis que presta al públic en general.

Contingut

CONSONANT S.L. no garanteix ni es responsabilitza que la informació del seu lloc web sigui completa, exacta i que estigui totalment actualitzada, i es reserva el dret de modificar o suprimir en qualsevol moment i sense previ avís els continguts, serveis i informacions que hi ha al seu lloc web.

Accés

Aquest lloc web pot ser visitat per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui per ús exclusivament personal. En general Consonant no exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari per a l'accés i ús d'aquest lloc, sense perjudici que per a la utilització de determinats serveis, com l'àrea WebClients, s'hagi de realitzar el registre previ com a usuari, emplenant el formulari corresponent.

L'usuari es compromet a accedir i usar la pàgina web de conformitat amb la llei, així com la moral i bons costums generalment acceptats. Així mateix, l'usuari s'obliga a no utilitzar la pàgina web amb fins il·lícits o il·legals, que puguin danyar o inutilitzar la pàgina web o els drets de tercers.

Recollida de dades personals

De conformitat amb l'establert en la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals facilitades a través d'aquest lloc web podran quedar recollides en fitxers automatitzats sota la responsabilitat de CONSONANT S.L. amb la finalitat de mantenir contacte amb els usuaris interessats i informar-los sobre les activitats i serveis de CONSONANT S.L.. Els interessats podran exercitar el dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades, enviant una sol·licitud a Consonant S.L. c/ Doctor Trueta 19, 1er, 2a, 08010 Barcelona, incloent nom i cognoms, DNI i adreça de correu electrònic, amb les instruccions precises a aquest efecte. CONSONANT S.L. es compromet a mantenir la privadesa dels seus usuaris, clients, col·laboradors i visitants.

La informació proporcionada per l'usuari al registrar-se a www.consonant.es està protegida tecnològicament i només hi podrà accedir el mateix usuari a través d'una paraula clau (password) o aquelles persones autoritzades per l'usuari.

CONSONANT S.L. es compromet a mantenir i guardar les dades de caràcter personal que l'usuari proporciona de forma confidencial, garantint-li que el servidor en el qual s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés per part de tercers no autoritzats. Sense perjudici de l'anterior, CONSONANT S.L. podrà revelar a les Autoritats Públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics quan li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

Enllaços

La funció dels enllaços que apareixen en aquesta pàgina és purament informativa. CONSONANT S.L. no es fa responsable de la informació continguda en aquestes pàgines web. Les eventuals referències que es realitzin en la web de CONSONANT S.L. a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant o subministrador, que siguin de titularitat de tercers no constitueix ni implica el suport, patrocini o recomanació per part de CONSONANT S.L.
Nota Legal | Termes i Condicions | Contacta | Mapa Web