Català Español Deutsch English
Home Über uns Referenzen WebClients
(+34) 93 221 69 53
Angebot anfordern
Übersetzung
Technische Übersetzung
Beeidigte Übersetzungen
Medizinische Übersetzung
Übersetzung von Webseiten
Künstlerische Übersetzung
Übersetzung von E-Mails
Softwarelokalisierung
Audiovisuelle Übersetzung
Korrekturlesen
Outsourcing von Übersetzern
Dolmetschen
Übersetzungen nach Maß
 
WebClients
Direktzugang
Kennwort speichern

Rechtlicher Hinweis

Sie besuchen gerade die Website der Gesellschaft CONSONANT S.L. mit Sitz in Barcelona, c/ Doctor Trueta 19, 1, 2, 08010, eingetragen im Handelsregister von Barcelona, Band 36952, Blatt 214, Seite B-292918 , Steuernummer: ESB-63636880. 

Ziel dieser Website ist es, einen Überblick über die Diestleistungen, die CONSONANT S.L. anbietet, zu geben.

Inhalt

CONSONANT S.L. übernimmt keine Gewähr für die Richtigkeit, Vollständigkeit und Aktualität der bereitgestellten Inhalte und behält sich das Recht vor, jederzeit und ohne vorherige Ankündigung die Inhalte, Dienstleistungen und Informationen dieser Website zu ändern oder zu löschen.

Accés

Aquest lloc web pot ser visitat per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui per ús exclusivament personal. En general Consonant no exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari per a l'accés i ús d'aquest lloc, sense perjudici que per a la utilització de determinats serveis, com l'àrea WebClients, s'hagi de realitzar el registre previ com a usuari, emplenant el formulari corresponent.

Der Anwender verpflichtet sich beim Zugriff und bei der Nutzung dieser Website rechtsmäßig sowie gemäß den allgemeinen moralischen und sittlichen Bräuchen zu handeln. Der Nutzer verpflichtet sich zudem, diese Website nicht gesetzeswidrig oder unerlaubt zu verwenden, in irgendeiner Form zu benutzen die zur Unbrauchbarkeit dieser Website oder zur Verletzung von Rechten Dritter führen könnten.

Recollida de dades personals

De conformitat amb l'establert en la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals facilitades a través d'aquest lloc web podran quedar recollides en fitxers automatitzats sota la responsabilitat de CONSONANT S.L. amb la finalitat de mantenir contacte amb els usuaris interessats i informar-los sobre les activitats i serveis de CONSONANT S.L.. Els interessats podran exercitar el dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades, enviant una sol·licitud a Consonant S.L. c/ Laberint 2-4, 08005 Barcelona, incloent nom i cognoms, DNI i adreça de correu electrònic, amb les instruccions precises a aquest efecte. CONSONANT S.L. es compromet a mantenir la privadesa dels seus usuaris, clients, col·laboradors i visitants.

La informació proporcionada per l'usuari al registrar-se a www.consonant.es està protegida tecnològicament i només hi podrà accedir el mateix usuari a través d'una paraula clau (password) o aquelles persones autoritzades per l'usuari.

CONSONANT S.L. es compromet a mantenir i guardar les dades de caràcter personal que l'usuari proporciona de forma confidencial, garantint-li que el servidor en el qual s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés per part de tercers no autoritzats. Sense perjudici de l'anterior, CONSONANT S.L. podrà revelar a les Autoritats Públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics quan li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

Enllaços

La funció dels enllaços que apareixen en aquesta pàgina és purament informativa. CONSONANT S.L. no es fa responsable de la informació continguda en aquestes pàgines web. Les eventuals referències que es realitzin en la web de CONSONANT S.L. a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant o subministrador, que siguin de titularitat de tercers no constitueix ni implica el suport, patrocini o recomanació per part de CONSONANT S.L.
Rechtlicher Hinweis | AGB | Kontakt | Sitemap