Català Español Deutsch English
Inici Qui som Referències Àrea WebClients
(+34) 93 221 69 53
Demani un pressupost
Traducció
traducció tècnica
traducció jurada
traducció mèdica
traducció de pàgines web
traducció artística
traducció d'e-mails
traducció de software
traducció audiovisual
correcció
outsourcing de traductors
Interpretació
Serveis lingüístics específics
 
Àrea WebClients
Accés directe
Recordar contrasenya

Qui som

Consonant S.L. comença la seva activitat l'any 2003 a al districte tecnològic 22@ des d'on es trasllada posteriorment a les oficines actuals al centre de Barcelona..

Provenim del camp de la lingüística i aportem anys d'experiència en el món de la traducció i del tractament computacional del llenguatge.

Tenim un coneixement profund de les tecnologies de la informació específiques pel tractament de la llengua. Això ens permet d'utilitzar aquestes eines de forma eficient en la nostra metodologia de treball allà on aportin un valor afegit.

Les sòcies:

Marta Carulla Pahl 
Llicenciada en Filologia Alemanya, estudia lingüística computacional camp on aplica els seus coneixements de múltiples llengües. Directora de Consonant i professora de traducció humana i traducció automàtica a la Universitat Pompeu Fabra.

Mireia Bartels Ferran
Llicenciada en Traducció i Interpretació i Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona. Autèntica apassionada de la llengua, aporta la seva llarga experiència professional en el camp de la traducció automàtica. És qui gestiona el dia a dia de Consonant.


   
L'equip:

Consonant no existiria sense la implicació, l'esforç i la gran professionalitat de l'Auke, l'Ann, la Katy, la Belinda, el Filipe, el Peter, la Maria, l'Alessandra, el Niklas, la Gabriela, la Barbara, la Fiona, la Svetlana, la Sybille, la Marnie, l'Amine i el Steve.

 
Nota Legal | Termes i Condicions | Contacta | Mapa Web